Hoe het werkt

Wij bouwen je complete website gebaseerd op een van onze templates. Wij vullen deze volledig en uniek in jouw huisstijl.

Een goed begin is het halve werk

SEOpress ondersteunt je in het gehele proces.

Z

Selecteer een pakket

Kies een pakket dat bij jou past. Je kunt dit pakket altijd nog aanvullen met extra wensen.
Z

Kies een template

Kies een van onze bewezen ontwerpen. Hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar.
Z

Gratis advies

De experts van SEOpress geven je graag advies over de invulling van je website.

Wij bouwen jouw website

Onze experts gaan aan de slag met jouw website.

Z

Content aanleveren

Je stuurt je logo, enkele afbeeldingen en overtuigende teksten naar SEOpress. Heb je nog geen teksten geschreven voor je website? Dan kunnen wij dit voor je doen.
Z

Website ontwerpen

De webdesigners van SEOpress verwerken jouw huisstijl en content in het gekozen webontwerp.
Z

Website preview

Zijn de webdesigners klaar? Dan krijg je een preview van je website te zien. Hierna kunnen we uiteraard nog enkele correcties doorvoeren.

De website gaat online

Voldoet de website helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen? Dan zetten wij de site online.

Z

Je e-mail regelen

Om vanuit jouw bedrijfsnaam te kunnen mailen, regelt SEOpress een of meerdere e-mailadressen.
Z

Statistieken instellen

Na het online zetten van je website, stellen wij statistieken in. Ook wordt jouw website aangemeld bij Google.
Z

Jouw website online

Als alles echt naar wens is, zetten we jouw mobielvriendelijke website direct online.

Honderden ondernemers maken gebruik van SEOpress

Wil jij ook een moderne website waar klanten echt van onder de indruk zijn? Dan laat je jouw site door de experts van SEOpress bouwen.

Voor de beste kwaliteit en de meest doordachte strategie om met je bedrijf te groeien moet je echt bij Joeri zijn.
Tom Aarnoudse
Tom Aarnoudse
11:08 04 Jun 20
Voor het redesign van mijn site wilde ik van tevoren al gelijk rekening houden met SEO en dat niet achteraf pas doen. Om de beste resultaten te halen, zocht ik iemand die een kei is in zowel SEO als tekstschrijven. Via de SEO Podcast kwam ik toen bij johan uit.Ik heb veel samengewerkt met mensen in de marketing en waar je dan vaak tegen aanloopt is dat iemand bijvoorbeeld veel ervaring heeft met tekstschrijven, maar weer minder kennis heeft van andere gebieden, zoals SEO en conversie. Het prettige van de samenwerking met johan was dat hij wel die brede kennis heeft en aan heel veel punten tegelijk denkt.Johan heeft eerst een uitgebreid SEO-rapport gemaakt met allerlei bruikbare tips waar ik mee aan de slag kan. Hierna heeft hij SEO-teksten geschreven die rekening houden met de juiste keywords. Qua inhoud en stijl ben ik zeer tevreden over de teksten: vlot en overtuigend geschreven in de stijl die ik voor ogen had. Ik ga nu met vertrouwen aan de slag met het redesign van mijn site en weet dat het met de SEO en content wel goed zit!
Annie de Vries
Annie de Vries
12:57 04 May 20
Prettig samengewerkt met Joeri van DigitaalDoen. O.a. met zijn adviezen hebben we een mooie website kunnen neerzetten. Contact ging altijd snel en soepel.
May Blanken
May Blanken
13:28 28 Aug 19
Maakt mooie websites. Veel uitbreidingen mogelijk en flexibel.
Wattman World
Wattman World
08:19 02 Jul 19
Prettige samenwerking. Joeri is heel behulpzaam, geeft veel tips en denkt in oplossingen.
Bandenservice Diemen
Bandenservice Diemen
13:17 13 May 19
Gaan slordig te werk. Probeer al een aantal dagen contact op te nemen maar er word niet gereageerd via telefoon niet en via mail niet.
Johan Janssen
Johan Janssen
10:34 10 Feb 19
Slechte service.
Bert Hamstra
Bert Hamstra
22:45 04 Jan 19
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
14:01 10 Apr 18
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
christa moed
christa moed
21:39 19 Mar 18
Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16